Новини

Коледен базар

Броени дни преди най-светлия християнски празник в ОУ"Свещеник Недельо Иванов" с дейното участие на родители, ученици, учители и народно читалище "Ванчо Пашов"- се проведе коледен благотворителен базар, на който се събра сумата от 260 лв. Събраните пари бяха дарени на представителя на църковното настоятелство Димитър Пеев за реновиране на църквата "Света Троица" с. Поибрене.

Научи повече

В очакване на Коледа

Децата от начален етап и ПДГ с нетърпение украсиха коледната елха в училище в очакване на белобрадия старец.

Научи повече


Откриване на учебната 2022/2023

Честит първи учебен ден на всички - първокласници, малки и големи ученици, учители и родители! Ползотворна учебна година, изпълнена с нови предизвикателства, нови хоризонти, заслужени успехи, здраве, позитивизъм, хубави емоции и удовлетворение от постигнатото!

Научи повече

24 май

Честит 24 май! Нека уважаваме и пазим своето най-голямо богатство и гордост – словото. То ни е помогнало да оцелеем в трудни моменти и да се запазим като нация. То ще ни помогне да израснем духовно и да се отличим от останалите, защото нашето слово е уникално и заслужава да го пазим като очите си. Със стихове, песни, танц изпълнен от децата в детската градина и кратка викторина бе отбелязан 24 май-Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и славянската книжовност в ОУ“Свещеник Недельо Иванов“ с. Поибрене. Грамоти и предметни награди получиха ученици, учители и обслужващ персонал от ОУ“Свещеник Недельо Иванов“ по случай 24 май от директора на училището Дидка Пенева. С грамота за ученик без отсъствие и предметни награди бяха отличени 6 ученика от първи до седми клас, а 14 ученика с грамота за активно участие в културния живот на училището. Учителите и обслужващия персонал на училището бяха наградени с книгата на Георги Господинов „Време убежище“ и грамота за успешен и задружен училищен колектив през 2021/2022 учебна година.

Научи повече